KEHOP-5.2.2 páyázat

A Soproni Szakképzési Centrum Handler Nándor Szakképző Iskolája energetikai korszerűsítését célozza a KEHOP-5.2.2 konstrukció keretében megkezdett beruházás. A projekt az NFSI Nemzeti Fejlesztési és Stratégiai Intézet Nonprofit Kft. által vezetett konzorciumi formában valósul meg.

A beruházás segítségével az intézmény homlokzati nyílászárók cseréje, illetve felújítása kapcsolódó munkáival, homlokzat utólagos hőszigetelése kapcsolódó munkáival, épületgépészeti fűtésrendszer korszerűsítése kapcsolódó munkáival, megújuló energiafelhasználás kialakítása kapcsolódó munkáival valósult meg.

A fejlesztés eredményeként a Soproni Szakképzési Centrum Handler Nándor Szakképző Iskolája biztonságosabb, egészségesebb, korszerűbb, környezetbarát intézményként működhet tovább.

Az intézmény az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával, a Széchenyi 2020 program keretén belül a KEHOP-5.2.2-16-2016-00064 "Soproni Szakképzési Centrum Handler Nándor Szakképző Iskolája energetikai korszerűsítése" című pályázat keretében 148 807 750 forint vissza nem téritendő támogatást használ fel, a támogatás intenzitása 100%.