SZC logo

Soproni Szakképzési Centrum

OM kód: 203051/016 | 9400 Sopron, Halász u. 9-15.

Intézmény logo

Soproni SZC Handler Nándor Technikum

HírekKözérdekű adatoke-ÉvkönyvKRÉTA
Széchenyi 2020

Alkotó diákok tárlata

Alkotó diákok tárlata

Bemutatkoznak a soproni handleros diákok

A Soproni SZC Handler Nándor Technikum idén tizenötödik alkalommal rendezik meg az Alkotó diákok tárlatát, amelynek elsődleges célja az, hogy a pályaválasztó általános iskolások és szüleik láthassák, hogy milyen munka folyik az iskolában.

A kiállítás alapgondolata, hogy bármely szakma gyakorlása alkotótevékenységet jelent, az értékteremtés egy fontos formája. Így a művészeti osztályok mellett a fodrászok, kozmetikusok, kéz és lábápolók, informatikusok, divatszabók, a faipari és építőipari szakmát gyakorlók is bemutatkoznak ezen a kiállításon.

A kiállítás jelentős részét a művészeti osztályok ebben a tanévben készült munkái alkotják, számtalan témát és technikát vonultatnak fel a kiállításon. A fodrászok babafejekre alkotnak csodálatos frizurákat, a kozmetikusok ötletes sminkjeikről készült fotókkal ámítják a lányokat. A divatszabók csinos, hordható ruhákat állítanak ki. Az informatikusok külön kis kuckót rendeznek be eszközeikből és munkáikból az érdeklődőknek. A szobafestők teljes szakmai palettával mutatkoznak be. Az asztalosok remekműveikkel rukkolnak elő.

Az alkotások az iskola aulájában tekinthetők meg november 8 és 22 között.

GALÉRIA

Alkotó diákok tárlata

005.jpg
002.jpg
004.jpg

Partnereink

SZC logo

Soproni Szakképzési Centrum


Soproni SZC Handler Nándor Technikum

9400 Sopron, Halász u. 9-15.

Telefon: +3699506490

E-mail: info@handler.hu

OM azonosító: 203051/016

Felnőttképzési nyilvántartás száma: 030740


2024Soproni SZC Handler Nándor Technikum